Accella Digital с case study в Think with Google

Accella Digital вече може да се похвали и с още едно постижение от тез дни, а именно, че сме първата дигитална агенция в България, публикувана с официално case study в Think with Google. Но за да не се чудите какво значи това, колко голяма стъпка е за нас и изобщо кои сме ние, в следващите редове ще ви разкажем малко повече.

Кои сме ние?

Нека да започнем с това кои сме ние. Accella Digital е дигитална маркетинг агенция, специализирана в управление на резултатно ориентирани кампании посредством PPC платформи като Facebook, Adwise, Bing, LinkedIn Ads, Pinterest и разбира се Google Ads. Всичко, което правим е базирано на проучвания, данни и събрана информация. Изграждаме цялостни стратегии за дигитален маркетинг, управляваме бюджети и оптимизираме кампании с цел най-добри резултати. А какви са резултатите, които мерим, зависи строго индивидуално от проекта, който управляваме. Стремим се към автоматизиране на процесите, така че с по-малко усилие да постигаме по-големи резултати. Работим с широко портфолио от клиенти с онлайн бизнеси и рекламираме както в България, така и в страни по цял свят.

Сертифициран Google Партньор

Google Premier Partner сме от 2015 г., което потвърждава, че екипът ни се състои от сертифицирани специалисти в набор от области на дигиталния маркетинг. Сред тях влизат рекламиране в мрежата за търсене, мобилна, дисплейна и видео реклама, както и рекламиране с Google Shopping (все още не е налично за България).

Premier Partner Awards 2018

Тази година участвахме в престижното състезание Premier Partner Awards, организирано от Google Partners. Събитие, в което участват дигитални агенции от цял свят, показвайки най-доброто, на което са способни. Наградите Premier Partner отличават иновациите в дигиталния маркетинг в категории Search, Mobile, Video, Display, Shopping реклама и Growing Businesses Online. 

Агенцията ни участва в категория Display иновация на Google Premier Partner Awards за регион EMEA с case study за работата ни върху Cyber Monday 2017 кампаниите на Ozone.bg. 

След дни на трепетно очакване, получихме новината, че сме одобрени за финалисти, 1 от 20-те избрани агенции в категория Display Innovation. Това ни превърна в първата агенция от България, достигаща до финалите, а и не само…

Think with Google

След като от Google се запознаха отблизо с case study-то, което им представихме, то беше избрано да бъде публикувано в техния информационен сайт – www.thinkwithgoogle.com – източнник на всичко, от интересни данни от високо ниво до полезни и нови инструменти. Там отново се записахме като пионери с първо Case study за България и постигнахме поредното признание за нас като дигитална агенция и то в световен мащаб. Уменията и професионалната ни експертиза не само се забелязват, но и се оценяват. А за да задоволим любопитството ви, ето я и самата статия.

Годината ни бе изпълнена с куп интересни неща, много емоции и не малко признания в локален и световен мащаб. Горди сме с постигнатото и се надяваме 2019 година да бъде поне толкова успешна, колкото и 2018.