Accella Digital е в първите 3% на компаниите и заслужи място като Google Premier Partner за 2022

Този месец Google обяви постиженията на най-ефективните партньори за дигитален маркетинг по целия свят, като ни присъди статут на Premier Partner като част от новата програма Google Partners за дигитални агенции. Нивото „Premier Партньор“ е запазено за водещите 3% от участващите компании всяка година. Придобиването на този статут подчертава истинската ни отдаденост да управляваме резултатно ориентирани дигитални кампании и да помагаме за постоянен растеж и развитие на нашите клиенти.

Какво представлява Google Premier Partner

Google Premier Партньори са рекламни агенции, специалисти по дигитален маркетинг и други онлайн консултанти, признати от Google, които управляват по-високи разходи и отговарят на допълнителни изисквания за сертифициране и ефективност извън основното ниво на партньор на Google (Google Partners).

„Поздравления за нашите Premier Partners, че са сред първите 3% от Google Partners в България. Тези компании се открояват въз основа на ангажимента си да развиват продуктова експертиза, да изграждат нови взаимоотношения с клиенти и да помагат на настоящите си клиенти да растат. Очакваме с нетърпение да ги подкрепим, тъй като те помагат на клиентите си да успеят онлайн.

– Даванг Шах, Старши Директор, Google Ads Marketing

Част от факторите, които определят водещите 3% са следните

Програмата Google Partners претърпя значителни промени за 2022 г., включително предефиниране на това какво означава да бъдеш Premier Partner чрез нови, разширени изисквания и предлагане на нови предимства на Premier Partners за подпомагане на растежа и успеха им с Google Ads.

За да бъдат признати като Google Premier Partner, компаниите трябва да отговарят на строги  изисквания като:

  • размер на клиентските разходи и ръст на приходите чрез Google Ads
  • растеж на агенцията, измерен чрез броя и размера на профилите в Google Ads
  • размер и растеж на клиентската база
  • екип от специалисти, издържали изпитите за сертифициране на Google

Какво ни позволява програмата 

Да бъдеш Premier Partner на Google за 2022 г. идва с цял набор от предимства, които ще имат положително въздействие както върху нас като агенция и така и върху резултатите, които постигаме за нашите клиенти.

Като Google Premier Partner ние се възползваме от:

  • достъп до най-актуалните бета версии на Google Ads
  • достъп до най-актуалната информация относно пазарни проучвания, тенденции, добри практики и промени в Google Ads
  • промоционални оферти с висока стойност, което ще ни позволи да увеличим рекламните бюджети за новите ни клиенти с до 700 лв.
  • достъп до 24-часова Google Ads поддръжка , което ще ни помогне за бързото и ефективно разрешаване на проблемите на нашите клиентите
  • достъп до избрани браншови събития като покана за годишната среща на Google партньорите

За нашите клиенти всичко това означава, че имаме условията нужни за да работим оптимално с Google и да получим поддръжка и данни, които ще ни помогнат в разработването на техните кампании.

Последвайте ни в LinkedIn и Facebook за да сте сред първите, които ще се информират за новостите при нас и в сферата на дигиталния маркетинг!